Welcome to ELEVATION ... an independent expert network.
We strengthen your IT. We empower your business.

BUSINESS SOFTWARE

DIENSTEN

 • ERP, CRM, BI, WMS, MES, DMS, CMS, ...

  Begeleiding van een software selectie
  bijv.: nieuwe ERP selectie voor uw bedrijf

  Senior project management tijdens een implementatie

  Gericht change management bij de ingebruikname

  Grondige evaluatie van een bestaande oplossing

  Verbeter trajecten bij een bestaande oplossing
   

   

WAT?

Een geschikte business software oplossing kiezen  

De markt van business software telt ontelbaar véél snel evoluerende ERP, CRM, MES, CMS, DMS, WMS en BI oplossingen. Maar welke is dé geschikte software voor uw organisatie of bedrijf? Is maatwerk misschien dé oplossing? Ga niet over één nacht ijs.

Enterprise Resource Planning (ERP)
Kies dé geschikte ERP oplossing ter ondersteuning van uw finance, sales, logistiek, services en/of productie aktiviteiten.

Customer Relation Management (CRM)
Ga voor een gemakkelijke, flexibele en geïntegreerde manier van werken, gericht op het binnenhalen en behouden van de juiste klanten.

Business Intelligence (BI)
Creëer met een geschikte tool sterke management rapportages met als doel competitief voordeel te creëren en uw organisatie slimmer te laten werken

Binnen alle domeinen zijn er specialistische tools op de markt beschikbaar
Manufacturing Execution System (MES) ter ondersteuning van uw productie rendement
Warehouse Management System (WMS) ter ondersteuning van uw magazijn aktiviteiten
Content Management System (CMS) ter ondersteuning van uw informatie stromen
Document Management System (DMW) ter ondersteuning van uw dokumenten flows
E.a. ...

STORIES

Een regionale speler in de productie van hoogtechnologische producten was op zoek naar nieuwe CRM, ERP en BI oplossing ter vervanging van hun verouderde applicatie portfolio. Na een intensief selectie traject van ruim acht maanden koos een ruime vertegenwoording uit de business (keysusers) voor een nieuw applicatie portfolio ter ondersteuning van hun finance, sales, logistiek en productie aktiviteiten. ELEVATION coördineerde het gehele selectietraject van A tot Z om te komen tot een gefundeerde keuze van oplossingen en bijhorende implementatie partners.

Aansluitend op het selectie traject (story hierboven) werd ELEVATION aangezocht om ook het implementatie traject mét implementatie partner te begeleiden en hierbij het bedrijfs management maximaal te vertegenwoordigen. Met kennis van zaken en onder strakke projectleiding werd de nodige software geconfigureerd en geïmplementeerd alsook het nodige change management geïnstalleerd.